Palindromic answers for all and sundry!

As promised, here are the answers to Friday’s PuzzleNation live game, a.k.a. the Palindromes challenge! Thank you to everyone who gave it a shot. I look forward to doing another live puzzle game soon!

TWITTER

1.) Forgetful cats. (2 words)

Answer: Senile felines

2.) Love in the Italian capital. (2 words)

Answer: Amore, Roma

3.) First-person speaker favors a particular mathematical constant. (3 words)

Answer: I prefer pi.

4.) Instructions to hoist in conjunction with the speaker. (6 words)

Answer: Pull up if I pull up.

5.) A fencing challenge offered to a reluctant opponent. (3 words)

Answer: Draw, o coward!

6.) Young Mr. Hawthorne attacked a lama. (4 words)

Answer: Nate bit a Tibetan.

7.) Orders to retreat, given to one’s distant pixie. (5 words)

Answer: Flee to me, remote elf.

FACEBOOK

1.) Television premiere (2 words)

Answer: Tube debut.

2.) Young comic strip miscreant did wrong. (2 words)

Answer: Dennis sinned.

3.) Exclamation to grab the attention of the lad toting certain fruit. (3 words)

Answer: Yo, banana boy!

4.) Weather unsuitable for cheering or owl noise. (4 words)

Answer: Too hot to hoot.

5.) Question a Gotham City resident might ask after the caped crusader’s first appearance. (6 words)

Answer: Was it a bat I saw?

6.) Post’s indecorous citrus fruit (3 words)

Answer: Emily’s sassy lime.

7.) Show boredom in a manner akin to Caesar. (5 words)

Answer: Yawn a more Roman way.

And if there’s some kind of live game puzzle challenge you’d like to see, be sure to let us know! You can like us on Facebook, follow us on Twitter, check out our games at PuzzleNation.com, or contact us here at the blog!

One thought on “Palindromic answers for all and sundry!

  1. Pingback: DIY Wordplay! | PuzzleNation.com Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s