PuzzleNation Live Game #3: Answers!

As promised, here are the answers to Friday’s PuzzleNation live game, a.k.a. the Progressions challenge! Thank you to everyone who gave it a shot. I look forward to doing another live puzzle game soon!

(And for anyone who didn’t get a chance to play, you can check out the original puzzles on our Facebook and Twitter accounts!)

FACEBOOK

1.) 18  25  28  35  ______  45  48  55  58

Answer: 38 (+7 +3 +7 +3 +7 +3 +7 +3)

2.) 92  91  89  85  ______  76  74  70  62

Answer: 77 (-1 -2 -4 -8 -1 -2 -4 -8)

3.) 64  71  78  83  ______  91  94  95  96

Answer: 88 (+7 +7 +5 +5 +3 +3 +1 +1)

4.) 81  162  54  108  ______  72  24  48  16

Answer: 36 (x2 /3 x2 /3 x2 /3 x2 /3)

5.) 22  23  28  33  ______  35  40  45  46

Answer: 34 (+1 +5 +5 +1 +1 +5 +5 +1)

6.) 242  121  123  41  ______  11  15  3  8

Answer: 44 (/2 +2 /3 +3 /4 +4 /5 +5)

7.) 15  9  18  14  ______  22  44  40  80

Answer: 28 (-6 x2 -4 x2 -6 x2 -4 x2)


TWITTER

1.) 39  43  49  52  ______  63  69  72  79

Answer: 59 (+4 +6 +3 +7 +4 +6 +3 +7)

2.) 9  17  25  23  ______  29  37  35  33

Answer: 21 (+8 +8 -2 -2 +8 +8 -2 -2)

3.) 108  104  52  48  ______  20  10  6  3

Answer: 24 (-4 /2 -4 /2 -4 /2 -4 /2)

4.) 58  49  52  44  ______  40  43  35  40

Answer: 49 (-9 +3 -8 +5 -9 +3 -8 +5)

5.) 31  22  66  57  ______  162  486  477  1431

Answer: 171 (-9 x3 -9 x3 -9 x3 -9 x3)

6.) 46  47  49  46  ______  47  53  46  38

Answer: 42 (+1 +2 -3 -4 +5 +6 -7 -8)

7.) 4  16  18  6  ______  28  30  10  11

Answer: 7 (x4 +2 /3 +1 x4 +2 /3 +1)

Thanks for visiting the PuzzleNation blog today! You can like us on Facebook, follow us on Twitter, check out our Classic Word Search iBook, play our games at PuzzleNation.com, or contact us here at the blog!

One thought on “PuzzleNation Live Game #3: Answers!

  1. Pingback: Cracking the GCHQ Christmas Card! | PuzzleNation.com Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s